| Konkursy piękności Dział poświęcony tematyce wyborów miss organizowanych w Polsce i na świecie. Miss World, Miss Polski, Miss Polonia i inne konkursy piękności, których w Polsce mamy coraz więcej... |
21-05-06, 10:07
|
#1 (permalink)
|
|
Guest
|
Wybory miss - rozważania ogólne
Powiedzcie mi, co myślicie na temat wyborów miss polski etc? Raczej chodzi mi o werdykty jury. Nie macie czasami wrazenia, że to wszystko jest juz z góry ustawione?
|
|
|
|
21-05-06, 10:23
|
#2 (permalink)
|
|
Guest
|
Co do ostatnich wyborów ( bo tylke te pamietam  ) to uważam że wygrała najlepsza. Sam wysłałem smsa na Malwine- chociaż ta "Ruda" też była w moim typie  . Chociaż na Miss World nie wypadła najlepiej, ale podobno to wina tvp była ale to tak off topic. Więc co dotych wyborów nie mam zadnych zastrzeżeń. Wiadomo że przegrane mają zawsze jakieś "ale" a do jurorzy się dobierali a to tamto bla bla bla. Według mnie najbardziej ustawione są Miss World. Skończył się komunizm w Polsce wygrała A. Kręglicka - chociaż nic oczywiście nie ujmuje Jej urodzie, tych przykładów można mnożyć.
|
|
|
|
21-05-06, 10:27
|
#3 (permalink)
|
|
Guest
|
kilka lat temu dziewczyny biorace udzial w wyborach mialy zjazd w chorwacji . wiecej bylo tam sponsorow niz samych miss i faktycznie bylo to zalatwiane przez droge lozkowa,(brala w tym udzial moja dawna kolezanka)kilka dziewczyn pozniej wyciagnelo ta sprawe na lamach tv w tym rowniez ona i byla cala afera, no ale oczywiscie wygraly te ktore....
|
|
|
|
21-05-06, 10:56
|
#4 (permalink)
|
|
Guest
|
Re: Wybory miss.
Cytat:
|
Napisał Meeg
Powiedzcie mi, co myślicie na temat wyborów miss polski etc? Raczej chodzi mi o werdykty jury. Nie macie czasami wrazenia, że to wszystko jest juz z góry ustawione? 
|
Bardzo czesto mam takie wrazenie
|
|
|
|
21-05-06, 10:59
|
#5 (permalink)
|
|
Guest
|
Wczraj Miss Wielkopolski została na pewno najładniejsza, a do tego sympatyczna i inteligentna Magda Burak. Wątpię aby to było ustawiane, bo była po prostu zdecydowanie najlepsza.
|
|
|
|
21-05-06, 11:00
|
#6 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał frutti
wiecej bylo tam sponsorow niz samych miss
|
To dla niektóych sponsorów nie starczyło.....
Cytat:
|
Napisał frutti
no ale oczywiscie wygraly te ktore....
|
Wygrywa chyba jedna więc i tak wygrała najlepsza  . Jeśli tak rzeczywiście było to dziewczyny kótre nie.... i tak wygrały bo dostały ltwardą lekcję życia.
|
|
|
|
21-05-06, 13:26
|
#9 (permalink)
|
|
Promodels User
|
ja stawiałabym na 6 w 1 rzędzie z DOROSŁYCH
i 3 w ostatnim rzędzie z NASTOLATEK
|
|
|
21-05-06, 13:28
|
#10 (permalink)
|
|
Guest
|
wasiluk, michalak , ciolkowska moga byc , wogole jakos male ciekawe te dziewcza, chyba ze tylko na fotach , a jezeli dobrze zrozumialam z tymi rzedami to z nastolatek niestety zadna mi sie nie podoba. widze nawet nasza forumowa kolezanke BASIE - gratulacje
|
|
|
|
21-05-06, 13:54
|
#11 (permalink)
|
|
Guest
|
Nie ujmując nic nikomu to są wybory Miss Polski o znacznie nizszym prestiżu niż Miss Polonia.
|
|
|
|
21-05-06, 14:20
|
#12 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał frutti
wasiluk, michalak , ciolkowska moga byc , wogole jakos male ciekawe te dziewcza, chyba ze tylko na fotach , a jezeli dobrze zrozumialam z tymi rzedami to z nastolatek niestety zadna mi sie nie podoba. widze nawet nasza forumowa kolezanke BASIE - gratulacje 
|
Ja tez jestem  3 w ostatnim rzędzie
|
|
|
|
21-05-06, 18:31
|
#14 (permalink)
|
|
Guest
|
To co tam wybierają? Najładnejszy parowóz?
|
|
|
|
21-05-06, 21:21
|
#16 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał Meeg
|
a faktycznie, bardzo niekorzystna fota, zrszta jak i wszystkich dziewczyn
|
|
|
|
21-05-06, 21:49
|
#17 (permalink)
|
|
Promodels User
|
Ja mam złe zdanie na temat wyborów, czasem sie zdarza, ze wygra naprawde ta NAJ, ale tak na zdrowy rozsądek- jak któryś ze sponsorów ma ładną znjomą, znajomą znajomej, bratanice czy kogoś tam jeszcze to właśnie ją pchnie bo nagoda zawsze jest nagrodą.
|
|
|
21-05-06, 22:55
|
#18 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał frutti
Cytat:
|
Napisał Meeg
|
a faktycznie, bardzo niekorzystna fota, zrszta jak i wszystkich dziewczyn
|
No tak. Ja jestem np czerwona strasznie a niektóre sa smiertelnie blade :/
|
|
|
|
22-05-06, 01:32
|
#19 (permalink)
|
|
Promodels Expert
|
Dziewczyny a tak szczerze to uważacie ,że tytuł miss czegośtam to jakiś prestiż? Czy startujecie dla nagrody?
|
22-05-06, 10:07
|
#20 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał Vejitatoja
Dziewczyny a tak szczerze to uważacie ,że tytuł miss czegośtam to jakiś prestiż? Czy startujecie dla nagrody?
|
więc tak. Po pierwsze, nagrody sa naprawde fajne ale nie chodzi o to. po drugie, zawsze ma się ten tytuł i mozna miec wieksze mozliwosci w związku z tym.
|
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania
|