| Modeling i agencje modelek Podziel się tutaj swoimi doświadczeniami bądź wiedzą z zakresu modelingu. Mile widziane rady doświadczonych modelek, fotomodelek, hostess, fotografów i innych osób mniej lub bardziej związanych 'z branżą'. Ciekawostki ze świata konkursów dla modelek, wydarzenia, opinie na temat agencji modelek ... |
28-06-06, 16:28
|
#1 (permalink)
|
|
Promodels User
Profesja: Troll forumowy
|
Avant Models
Witam jakieś opinie na temat tej agencji??
|
|
|
28-06-06, 17:06
|
#2 (permalink)
|
|
Promodels User
|
Już podaje!!
|
|
|
28-06-06, 17:45
|
#3 (permalink)
|
|
Guest
|
strona fajna  ale bardzo mało dziewczyn mają i szczerze powiem,że ich nie kojarzę z rynku polskiego czyli jak już pracują to najprawdopodobniej wyłącznie za granicą
|
|
|
|
28-06-06, 17:58
|
#4 (permalink)
|
|
Guest
|
wydają sie dobrzy, wymgania mają spore, czyli agencja na poziomie.
|
|
|
|
28-06-06, 18:52
|
#5 (permalink)
|
|
Guest
|
w agencji jest moja koleżanka kasia struss, agencja bardzo dobra, do każdej modelki podchodza w bardzo indywidualny sposób, a to ,że maja mało modelek jest pozytywna cecha, bo szefowa może każda dobrze sie zająć, rzeczywiście modelki nie pojawiaja sie w polskich gazetach, zdjecie motyla ze strony startowej avant to kasia, miala sesje w vogue greckim, teraz jest w paryżu. Agencja nastawiona na rynek zagraniczny.
|
|
|
|
30-06-06, 21:54
|
#6 (permalink)
|
|
Guest
|
"Od utworzenia w 2005 roku warszawski oddział Avant Management z sukcesami promuje modelki na zagranicznych rynkach mody."
Jak widać po ilości modelek-dość nowa agencja.
|
|
|
|
01-07-06, 20:36
|
#7 (permalink)
|
|
Guest
|
O dziwo, odpisali mi z tej agencji i napisali, że spośród ponad 100 zgłoszeń wybrali mnie do finałowej dziesiątki a jak cośtam to będę miała sesję gdzieeśtam bla bla bla... Nie wiem czy mam im wierzyć, bo praktycznie nikt nie słyszał o tej agencji...
|
|
|
|
01-07-06, 20:47
|
#8 (permalink)
|
|
Guest
|
w sumie niczym nie ryzykujesz chyba  a że wybrali spośród ponad 100 200 1000 zgłoszeń to stały tekst jest
|
|
|
|
01-07-06, 22:16
|
#9 (permalink)
|
|
Promodels User
|
Nie ma się czego obawiać
według mnie jest to dobra agencja a to, że mają na stronie jakieś nieścisłości to w sumie nie ma się co dziwić bo to młoda stażem agencja w Polsce a dla porównania inne Polskie Agencje, które "gdzieś tam" są uznawane za dobre mają na swoich stronach w aktualnościach czy w newsach wiadomości z ubiegłego roku no to o czym to dopiero świadczy. Aha pochwalcie się waszą drogą do Avant, co wam odpisali co proponuja itp.
|
|
|
01-07-06, 22:49
|
#10 (permalink)
|
|
Promodels Junior
|
Tez wyslalam do nich zgloszenie. w sumie z czystej ciekawosci bo jakby nie bylo to mam podpisany kontrakt na wylacznosc. Wyslalam zgloszenie wczoraj dzis dostalam maila z odmowa, pozniej kolejnego ze zaszla pomylka i chca zobaczyc moje polaroidy. Jedno en face drugie profil.
A czy to dobra agencja. Anna K jest w sumie Rosjanka ale reprezentuje ja IMG. A Kasie Struss widzialam bodajze w Woman
|
|
|
02-07-06, 13:18
|
#11 (permalink)
|
|
Guest
|
bo woman management opiekuje sie kasia w paryzu...
|
|
|
|
02-07-06, 17:36
|
#12 (permalink)
|
|
Guest
|
Hehe ok... czyli wg Was warto sobie 'zawracać' głowę tą agencją?
|
|
|
|
02-07-06, 18:28
|
#13 (permalink)
|
|
Promodels User
|
NO TAKKKKK!!
No jasne, że warto sobie zawracać głowę tą agencją!!
Avant
szuka nowych twarzy!
Międzynarodowa agencja modelek Avant Model Management ogłasza casting z cyklu "New Face Search 2006"!
Chcesz spróbować swoich sił jako modelka? Nie ma lepszej okazji...
Czwórka finalistek wezmie udzial w sesji zdjęciowej we Francji, najlepsza podpisze kontrakt z agencją wart
10 000 PLN!!!!!
|
|
|
02-07-06, 19:17
|
#14 (permalink)
|
|
Guest
|
Hmmm to ile oni mają tych konkursów? Bo ja np słyszałam o zupełnie - wcześniej zresztą wspomnianym- innym konkursie..
|
|
|
|
02-07-06, 22:09
|
#15 (permalink)
|
|
Guest
|
konkrsów dużo modelek mało  dziwne to jakieś
|
|
|
|
04-07-06, 22:14
|
#16 (permalink)
|
|
Guest
|
na gronie.net szukali bookera.
internetowe ogloszenie dali.
Oni sie dopiero rozwijaja.
stawiam na nich.
|
|
|
|
04-07-06, 22:44
|
#17 (permalink)
|
|
Guest
|
no właśnie a ja znam a mnie nikt nie slucha!! z kasia siedzialam przez 2 lata w jednej lawxce i wiem od niej duzo..naprawde mozna im zaufac....
|
|
|
|
13-07-06, 18:03
|
#18 (permalink)
|
|
Guest
|
pokazać sie tam mysle ze warto... w koncu nic cie to nie kosztuje... chyba ze jakos z dojazdem ciezko, ale wtedy jak sie im spodobasz to chyb zwracaja za dojazd...
|
|
|
|
09-08-06, 12:48
|
#19 (permalink)
|
|
Guest
|
no więc było hmm jak było  Okazało się, że jestem za szeroka  w talii mam chyba jakieś 62 cm  ale nie przejmuje sie tym, bo jest tyle supermodelek, ktore mają takie wymiary jak ja  , sorki ale nie chce być wieszakiem  wole mieć kobiece kształty  jak narazie chyba kończe z tym modelkowaniem  teraz nauka, przyjaciele i rodzina ,a wszystko w swoim czasie  pożyjemy, zobaczymy
|
|
|
|
10-08-06, 12:03
|
#20 (permalink)
|
|
Guest
|
O kurde... mnie błagali żebym przyjechała, wiedzieli, że mam 65w biodrach (zapisze sie do klubu kwadransowych grubasów:P)  Pojechałabym i nic z tego by nie wyszło :P
Masz rację, ja postawiłam na naukę. Jestem przyszłym ekonomistą
|
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady Postowania