| Modeling i agencje modelek Podziel się tutaj swoimi doświadczeniami bądź wiedzą z zakresu modelingu. Mile widziane rady doświadczonych modelek, fotomodelek, hostess, fotografów i innych osób mniej lub bardziej związanych 'z branżą'. Ciekawostki ze świata konkursów dla modelek, wydarzenia, opinie na temat agencji modelek ... |
17-11-05, 18:23
|
#1 (permalink)
|
|
Guest
|
Rebel Models
Dostałam zaprosenie na spotkanie od tej agencji. Czy jest ona 'warta zachodu'? Czy współpraca z nią jest opłacalna?
p.s. nie znalazłam takiego topicu.
|
|
|
|
17-11-05, 19:45
|
#2 (permalink)
|
|
Promodels User
|
...
czy agencja nazywa sie rabel? bo ja znam jedna warszawska, ale nazywa sie rebel i na jej temat moglabym cos napisac... jednak nie znam agencji rabel. moze chodzi o ta sama?
|
|
|
18-11-05, 18:18
|
#3 (permalink)
|
|
Moderator
|
z tego co mi wiadomo, Rebel się rozwija i jest na dobrej drodze - wyrabia sobie odpowiednią renomę. Świadczyć o tym może fakt, iż w ostatnim Marie Claire bodajże ich modelka "się pokazała" i kilka stron dalej ich modela również zauważyłam. A poza tym sama szefowa nie jest byle kim - toż to Monika Smolicz
|
|
|
18-11-05, 19:29
|
#4 (permalink)
|
|
Guest
|
Ja uważam Rebel za jedną z pożądniejszych agencji. Sama spotkałam sie z Panią Smolicz i agencja jest porządna, dba o modelki, o opiekę nad nimi, na pewno nie zostaniesz oszukana. Modelki mogą nocować w Warszawie w specjalnym domu dla modelek
|
|
|
|
22-08-06, 14:36
|
#5 (permalink)
|
|
Guest
|
może wiecie coś nowego na temat tej agencji?  jak tam jest teraz?
|
|
|
|
24-09-06, 00:41
|
#6 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał lucca
|
a nie wiem dawno nie widziałam nikogo z rebel
|
|
|
|
24-09-06, 08:52
|
#7 (permalink)
|
|
Guest
|
Faceci z Rebel pracują najepiej ze wszystkich polskich agencji. Kilka dziewczyn z Orange się do nich przeniosła (Ola Pochorecka, Zuza). Agencja jak najbardziej renomowana i prowadzona przez siedzącą w modelingu od lat panią Monikę.
|
|
|
|
24-09-06, 21:26
|
#8 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał Kasiaczek
Faceci z Rebel pracują najepiej ze wszystkich polskich agencji. Kilka dziewczyn z Orange się do nich przeniosła (Ola Pochorecka, Zuza). Agencja jak najbardziej renomowana i prowadzona przez siedzącą w modelingu od lat panią Monikę.
|
e to nic nowego nie wiesz
|
|
|
|
24-09-06, 21:49
|
#9 (permalink)
|
|
Guest
|
[quote="snobish"]
e to nic nowego nie wiesz [/quoteNo nie mam jakiś szczegbółowych informacji, bo u nich nie pracuję. a poza tym chyba temat nie jest o plotkach z agencji tylko o tym co o niej wiemy... Nie rozumiem.
|
|
|
|
24-09-06, 21:54
|
#10 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał lucca
|
myslałam ze odpowiesz na to pytanie Kasiaczku
|
|
|
|
24-09-06, 22:01
|
#11 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał snobish
myslałam ze odpowiesz na to pytanie Kasiaczku
|
Nie no odpowiadam ogólnie co i wiadomo o nich =P Zwłaszcza że niewiele tu zostało powiedziane. A Ty gdzie ejsteś?
|
|
|
|
01-10-06, 08:08
|
#12 (permalink)
|
|
Guest
|
nie bylam nigdy w rebel ale z Monika Smolicz mialam juz kiedys stycznosc i musze stwierdzic ze jest to jedna z nielicznych... bardzo przyjemnych, otwartych i cieplych osob ktore mialam juz okazje poznac w agencjach  pozdriawiam
|
|
|
|
05-02-07, 18:59
|
#13 (permalink)
|
|
Guest
|
poznałam kiedyś dwie dziewczyny z rebel i były b. zadowolone. zresztą coraz częściej pokazują się one w gazetach 
no i kasia knioła.
agencja się rozwija;D
|
|
|
|
05-02-07, 19:01
|
#14 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Napisał an_angel_dg
zresztą coraz częściej pokazują się one w gazetach
|
miałam na myśli ogólnie modelki z rebel, nie tylko te dwie;D
|
|
|
|
05-02-07, 19:48
|
#15 (permalink)
|
|
Promodels Expert
|
kasik z forum jest w rebel wiec pewnie wam opowie co i jak
|
|
|
06-02-07, 23:22
|
#16 (permalink)
|
|
Guest
|
fajną mają stronkę
|
|
|
|
25-06-07, 10:13
|
#17 (permalink)
|
|
Guest
|
REBEL MODELS
Mam takie pytanie słyszeliście o agencji modelek REBEL MODELS? czy któraś z was jest w tej agencji? Tu jest link do ich strony http://www.rebelmodels.pl Chciałabym poznać wasze opinie.
|
|
|
|
25-06-07, 10:17
|
#18 (permalink)
|
|
Promodels User
|
A dlaczego pytasz....????