| Modeling i agencje modelek Podziel się tutaj swoimi doświadczeniami bądź wiedzą z zakresu modelingu. Mile widziane rady doświadczonych modelek, fotomodelek, hostess, fotografów i innych osób mniej lub bardziej związanych 'z branżą'. Ciekawostki ze świata konkursów dla modelek, wydarzenia, opinie na temat agencji modelek ... |
11-03-06, 23:16
|
#1 (permalink)
|
|
Guest
|
Ml Studio
Mam pytako może są tu jakieś modelki z agencji ML Studio ? Albo ktos cos o tej agencji slyszał ? Z góry dzięki 
P.S. Jesli juz taki temat by to przepraszam i prosze o wskazowki gdzie..
|
|
|
|
11-03-06, 23:21
|
#2 (permalink)
|
|
Guest
|
szefowa ml studio czesto sama zaglada na forum wiec ci sama odpowie jesli zadasz konkretne pytania
|
|
|
|
12-03-06, 09:32
|
#3 (permalink)
|
|
Guest
|
Nic o tej agencji nie słyszałam.
1) Strona jest profesjonalna
2) Modelki mają ładne a nawet bdb. zdjęcia (jak na moje oko)
3) Modelki mają dobre wymiary
4) Wygląda na to że współpracują z Orsay i Deichmann
Ja chyba pomimo niskiego wzrostu i tak spróbuje się dostać- choć mam nikłe szanse.
|
|
|
|
12-03-06, 10:03
|
#4 (permalink)
|
|
Guest
|
O to fajnie frutti, dzieki  Gdyby ta pani sie pojawiła to konkretnym moim pytaniem jest to jak najlepiej sie "pokazac" w tej wlasnie agencji? Mieszak okolo 100 km od szczecina i mam tam wlasnie owiele blizej niz do Warszawy (gdzie zostaly mi zaproponowane wspolprace) albo do krakowa... Moje wymiary : 176 cm wzrostu, 82/62/89. Z góry dziekuje za odpowiedzi aha i mam 16 lat, brązowe oczy i niebieskie oczy
|
|
|
|
12-03-06, 10:05
|
#5 (permalink)
|
|
Guest
|
Blondive, a ile masz wzrostu??? Speóbuj  Zawsze warto
|
|
|
|
12-03-06, 13:23
|
#6 (permalink)
|
|
Guest
|
Brązowe i niebieskie oczy ?:P ciekawe zjawisko :P ok.. już się nie czepiam... Na stronie Ml masz nr telefonu do Pani Magdy, adres e- mail ... wyślij swoje zdjęcia najlepiej lub zadzwoń i umów się na spotkanie... Ja strasznie chciałabym jechać do Ml, miałam to zrobić już dawno, no ale z kilku przyczyn było to niemożliwe.. być może uda się w kwietniu  i powiem szczerze ze jestem pełna podziwu, dla Magdy Lipejko... bo ta agencja za jakiś czas będzie renoma równa z niejedna z warszawskich bardzo dobrych agencji (tak sądzę, choć wróżką nie jestem :P ) . Z reszta sama zobacz newsy na stronie agencji... Próbuj.. jak zawsze... wysoki wzrost, nienaganna figura i oryginalna uroda decydują... tam ta niebanalność urody jest chyba szczególnie ważna... Pozdrawiam
|
|
|
|
12-03-06, 15:37
|
#7 (permalink)
|
|
Promodels User
|
polecam agencję Madzi L.
|
|
|
12-03-06, 22:32
|
#8 (permalink)
|
|
Promodels User
|
ja tez polecam ale tylko jeśli jestes zdecydowana na wyjazd za granicę. Mam takie wrażenie że zleceń w regionie czy na terenie kraju to niezbyt wiele mają
|
|
|
13-03-06, 18:49
|
#9 (permalink)
|
|
Guest
|
Oczywiscie ze jestem zdecydowana na wyjazdy za granice, mysle o modelingu powaznie i naprawde chce doczegos dojsc.. :P Wiec odezwe sie do tej agencji
Wiec nie ma na forum zadnych dziewczyn ktore sa w tej agencji?????? Jezeli sa to prosze o napisanie opini na temat tej wlasnie agencji  I czekam takze na szefowa agencji moze cos napisze o swojej agencji
pozdrawiam
|
|
|
|
14-03-06, 00:20
|
#10 (permalink)
|
|
Promodels User
|
zainteresowanych zapraszam na strone www.mlstudio.com.pl - mozna do nas pisac i dzwonic
|
|
|
14-03-06, 11:10
|
#11 (permalink)
|
|
Promodels User
Profesja: Modelka
|
Cytat:
|
Napisał Doris
bo ta agencja za jakiś czas będzie renoma równa z niejedna z warszawskich bardzo dobrych agencji (tak sądzę, choć wróżką nie jestem :P ) . Z reszta sama zobacz newsy na stronie agencji... Próbuj.. jak zawsze... wysoki wzrost, nienaganna figura i oryginalna uroda decydują... tam ta niebanalność urody jest chyba szczególnie ważna...
|
ja myślę ,że jest juz równa :P , mimo tego, że nie mamy pracy w Polsce za dużo, ale już się powoli pojawia, bo ML jest w miarę nową agencją i rozwija się juz bardzo dobrze, dziewczyny co rusz dostaja jakies kontrakty, sama jak na razie byłam w seulu a w zcerwcu czeka mnei kolejny wyjazd. Jakby co to mogę odpowiedzić na jakieś pytania zwiazane z agencją, bo do neij należę i chwale to sobie
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
14-03-06, 11:49
|
#12 (permalink)
|
|
Guest
|
O to fajnie  To ja mam pytanko... Jak sie u nich pojawilas???? dzwonilas ? pislaas? czy jak? Kurcze tez bym chciala sprobowac   pozdrawiam
|
|
|
|
14-03-06, 13:07
|
#13 (permalink)
|
|
Guest
|
Cytat:
|
Kurcze tez bym chciala sprobowac Very HappyVery Happy pozdrawiam Smile
|
no to dostalasb tu odpowiedz
Cytat:
|
Napisał kaka
Jak sie u nich pojawilas???? dzwonilas ? pislaas
|
niewazne co bedzie twoja pierwsza forma kontaktu i tak musisz sie pojawic w agencji
|
|
|
|
14-03-06, 13:59
|
#14 (permalink)
|
|
Promodels User
|
ja zadzwoniłam i umówiłam się na spotkanie w agencji
|
14-03-06, 14:00
|
#15 (permalink)
|
|
Promodels User
|
a tak ogólnie to próbuj ja sobie powiedzialam : raz się żyje i zadzwoniłam co wyszło mi na dobre
|
14-03-06, 14:04
|
#16 (permalink)
|
|
Promodels User
|
a miejmy nadzieje ze bedzie coraz lepiej i lepiej  pozdrawiam Gosiu
|
|
|
14-03-06, 16:32
|
#17 (permalink)
|
|
Guest
|
To zrobie to samo   dzieki bardzo  Aha i jak bedziesz miala chwile czasu to napisz jak wygladają zlecenia i wogole czy to prawda ze zlecania sa tylko za granicą???
|
|
|
|
15-03-06, 11:21
|
#18 (permalink)
|
|
Promodels User
|
zlecenia sa bardzo rozne - w kazdym razie na pewno nie bierzemy wszystkiego tylko robimy selekcje zlecen. nie intersuja nas hostessowania na mrozonkach czy innych serkach. jezeli praca hostessy to tylko jakies dobre targi i to najczesciej zagraniczne. jezeli kalendarz czy rodzimy katalog - to trzymamy sie przyzwoitej stawki za dzien pracy dla modelki co oczywiscie zniechaca jakies tam szemerane firemki. ostatnio nasze dziewczyny zaczely wystepowac w magazynach ( swiat kobiety, viva, uroda, olivia - stawki nie sa wysokie ale to dobra promocja na krajowym rynku. lokalne pokazy mody tez robimy ale wtedy wystepuja modelki od 174cm wzrostu wzwyz.
tak jak juz gdzies wspominalam - krajowy rynek mody dopiero sie rozwija i dlatego wysylanie modelek zagranice ( mediolan, paryz, seul, tokjo) jest czesto najlepszym rozwiazaniem.
|
|
|
16-03-06, 11:11
|
#19 (permalink)
|
|
Promodels User
|
o ja tej. Jaki wersal.
|