| Zdrowie, Uroda, Wiza¿, Kosmetyka ... Porozmawiasz tutaj o tematach zwi±zanych ze zdrowiem, urod±, wiza¿em lub kosmetyk± w kontek¶cie modelingowym. |
12-06-07, 16:21
|
#1 (permalink)
| | Guest | ¶rodek na szybki porost w³osów/zdrowe w³osy
Czy znacie jakie¶ tabletki? od¿ywki? po których w³osy rosn± bardzo szybko...s³ysza³am ¿e olej rycynowy jest dobry..ale co¶ nie mam przekonania.co o tym my¶licie?
| |
| |
12-06-07, 22:30
|
#2 (permalink)
| | Promodels Expert
|
na ten temat pozwole sobie co¶ powiedzieæ
co do olejku rycynowego(ok. 2z³ w aptece) to rzeczywiscie - w³osy s± zdrowsze, bardziej l¶ni±ce i mo¿na zauwa¿yæ szybszy wzrost ni¿ bez jego u¿ywania.
kiedy¶ te¿ stosowa³am Radical w ampu³kach(kupiony w aptece) i odzywi³ on moje w³osy- mniej wypada³y, a przez to byl taki efekt, ze by³o ich wiêcej a tym samym by³y zdrowsze i szybciej ros³y.
jesli chcesz co¶ jeszcze wiedzieæ mów |
| |
12-06-07, 23:12
|
#3 (permalink)
| | Guest |
odzywka WAX do kupienia w aptech sie sprawdza... jesli chodzi nie tylko o szybsze rosniecie, ale tez o to zeby rosnacych wloskow bylo wiecej to polecam Piloxidil | |
| |
13-06-07, 08:22
|
#4 (permalink)
| | Guest |
Ja polecam Subrina Recept. Na nalepce przeczyta³am: Wyci±g z chmielu, który przyspiesza porost w³osów, a jednocze¶nie zmniejsza ich wypadanie. Ochrania w³osy sprawiaj±c, ¿e staj± siê zdrowe i wypielêgnowane.
Specyfik wciera siê w skórê g³owy zaraz po umyciu w³osów. Od¿ywka bez sp³ukiwania  i ³adnie pachnie i jest tania: ja zap³aci³am w mojej aptece: 13,50 z³. Pozostaje mi jedynie poleciæ.
| |
| |
13-06-07, 20:20
|
#5 (permalink)
| | Promodels User
| Cytat:
Dominikaaaa
Specyfik wciera siê w skórê g³owy zaraz po umyciu w³osów. Od¿ywka bez sp³ukiwania i ³adnie pachnie i jest tania: ja zap³aci³am w mojej aptece: 13,50 z³. Pozostaje mi jedynie poleciæ.
| ale czy faktycznie tak jak by³o to napisane na etykiecie pomóg³ ci i w³oski faktycznie szybciej ros³y i by³o ich wiecej.. |
| |
14-06-07, 09:04
|
#6 (permalink)
| | Guest | Cytat: |
Napisa³ BlackAngeell Cytat:
Dominikaaaa
Specyfik wciera siê w skórê g³owy zaraz po umyciu w³osów. Od¿ywka bez sp³ukiwania i ³adnie pachnie i jest tania: ja zap³aci³am w mojej aptece: 13,50 z³. Pozostaje mi jedynie poleciæ | To ju¿ by³y moje s³owa, nie z nalepki Cytat: |
Napisa³ BlackAngeell czy faktycznie tak jak by³o to napisane na etykiecie pomóg³ ci i w³oski faktycznie szybciej ros³y i by³o ich wiecej.. | jak napisa³am ¿e pozostaje mi poleciæ, to chyba mi pomóg³  ale pewnie ka¿dy reaguje na niego inaczej | |
| |
14-06-07, 13:55
|
#7 (permalink)
| | Guest |
A ten olejek rycynowy ja mam je¶c czy wcieraæ? | |
| |
14-06-07, 14:35
|
#9 (permalink)
| | Guest |
Bo to te¿ piæ mo¿na ;p <na etykietce tak by³o>
| |
| |
14-06-07, 14:41
|
#10 (permalink)
| | Promodels Expert
|
lepiej tego nie pij... bo hmmm jak by tu powiedzieæ- spor± czê¶æ spêdzisz w toalecie |
| |
14-06-07, 14:54
|
#11 (permalink)
| | Guest | Re: ¶rodek na szybki porost w³osów Cytat: |
Napisa³ monika89 Czy znacie jakie¶ tabletki? od¿ywki? po których w³osy rosn± bardzo szybko...s³ysza³am ¿e olej rycynowy jest dobry..ale co¶ nie mam przekonania.co o tym my¶licie? |
olej rycynowy bardziej nab³yszcza i nawil¿a w³osy
a na porost tabletki z wyci±giem dro¿d¿y i skrzypu pomagaj± | |
| |
14-06-07, 15:06
|
#12 (permalink)
| | Guest |
Z tabletek to "dromin" jest dobry
| |
| |
14-06-07, 15:21
|
#13 (permalink)
| | Guest |
tabletki SILICA poprawiaj± ogólny wygl±d w³osów, paznokci, skóry i s± niedrogie.
| |
| |
15-06-07, 08:52
|
#14 (permalink)
| | Promodels Expert
|
Z tabletek polecam Vitapil
|
| |
21-06-07, 19:42
|
#15 (permalink)
| | Guest |
hm. a jak czêsto trzeba wcieraæ ten olejek rycynowy we w³osy? | |
| |
24-06-07, 14:11
|
#16 (permalink)
| | Promodels Expert
| Cytat: |
Napisa³ pina-kolada hm. a jak czêsto trzeba wcieraæ ten olejek rycynowy we w³osy?  | olej mo¿na daæ do kazdego mycia i to na dwa rózne sposoby |
| |
24-06-07, 17:44
|
#17 (permalink)
| | Guest | Cytat: |
Napisa³ Ewelinaaaaa olej mo¿na daæ do kazdego mycia i to na dwa rózne sposoby  | jakie sposoby?  | |
| |
27-06-07, 08:38
|
#18 (permalink)
| | Promodels Junior
|
dwie ³y¿ki sto³owe oleju rycynowego, jedno ¿ó³tko jaja kurzego, kilka kropel soku z cytrny.Tak± mieszankê wciera³am we w³osy przez oko³o dwa miesi±ce, trzyma³am to oko³o godziny, sp³ukiwa³am.Wystarczy robiæ to dwa razy w tygodniu.Efekt jest taki ¿e zamiast dwóch cm uros³y mi trzy(zmierzy³am po odrostach  )
Poza tym co wieczór smarujê olejkiem rzêsy bo te¿ mia³y siê wzmacniaæ, no i równiez mogê poleciæ 
Pozdrawiam
Opu¶æ sw± g³owê.Gwiazdy,one szeptaj±.Us³ysz co mówi±.I wiedz co to znaczy.Ksiêzyc jest Twoim przewodnikiem.Zobacz jak idzie ³agodnie przez ¶wiat³o, niczym dzieciêce oko uratowane w ba¶niowym ¶nie...I ¶nij znowu...
|
| |
27-06-07, 09:10
|
#19 (permalink)
| | Promodels Expert
| Cytat: |
Napisa³ pina-kolada Cytat: |
Napisa³ Ewelinaaaaa olej mo¿na daæ do kazdego mycia i to na dwa rózne sposoby  | jakie sposoby?   | pierwszy dodanie kilku kropel do szamponu
drugi to podgrzanie olejku i bezposrednio wcieranie go w skórê g³owy i w³osy  trzeba potem bardzo dobrze sp³ukaæ, ¿eby nie powsta³ efekt "t³ustych w³osów"- bardzo ³adnie w³osy siê po tym b³yszcz±!
|
| |
27-06-07, 11:10
|
#20 (permalink)
| | Guest |
dziêki wielkie za pomoc | |
| | | Narzêdzia w±tku | | | | Wygl±d | Wygl±d liniowy |
Zasady Postowania
| Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów HTML kod jest Wy³±czony | | | Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:11. | |